Клієнт
Фермерське господарство «Татове Вино ВБ»
Фермерське господарство «Татове Вино ВБ»
2020
Два шорт-листи на Epica Awards (фінальні результати будуть оголошені 18.12.2020)
Зазвичай у наших кейсах про комунікаційні рішення, упаковку тощо, ви побачили б на цьому місці опис проблеми, залізну логіку ідеї та приголомшливі результати кампанії. Та не в цьому випадку. Тому, що дизайн цієї упаковки не вирішує жодної проблеми. Ми робили його таким, яким підказало серце, а не мозок. Він не призведе до зростання долі ринку – тому, що тираж цього крафтового вина лише 12 тисяч пляшок. І вам пощастить, якщо взагалі зможете його придбати і скуштувати.
Український бізнесмен, патріот і філантроп – Володимир Буячок заснував виноробню в 2010 у Гусятині на Тернопільщині. Ось як все почалось. Він придбав та посадив біля хати саджанці винограду та наполегливо навчався культивувати. Цей край має сприятливі умови для дозрівання білих сортів з ідеальною кислотністю. Невдовзі виноград та земля віддячили Володимиру врожаєм, придатним для виготовлення благородного вина, сортів Йоханітер, Юпітер та Геліос. Та він (як людина, яка звикла безкорисливо допомагати громаді) просто пригощав ним друзів та знайомих. Слава про Гусятинське вино розлетілася швидко. На дегустаціях та фестивалях (навіть у вибагливому Відні) воно посідало призові місця.
Володимир Буячок мріяв не тільки розвивати власний бренд вина, а ще й поширювати культуру виноробства та споживання цього напою в Україні. А ще дуже хотів, щоб виноробство стало сімейною справою його родини. В 2018 Володимир несподівано пішов із життя.
Тернопільщина славиться своїми замками, печерами, природою та ніколи не славилася своїми виноробнями. Дотепер. Тепер і виноградники Буячка можна включити до списку див Тернопільської області.
Діти та дружина Володимира Буячка продовжують справу, вони створили на його честь бренд «Татове Вино» та вивели виробництво на промислові потужності. Сьогодні «Татове Вино» можна придбати вже у багатьох ресторанах, супермаркетах по всій країні та навіть за кордоном. Дружина Надія, Тарас, Оксана і команда постійно вдосконалюють технологію виробництва та якість вина.
Виноград – вибаглива культура, а тим більше – на Тернопільщині. Раз на кілька років, коли трапляється сприятлива погода та якесь диво, яке не можна пояснити, земля дарує врожай, що заслуговує на особливе ставлення. Так сталося і в 2019. Виноград, з якого зроблено це вино – на вагу золота. Лише 8 бочок було розлито в пляшки та відправлено до ексклюзивних точок продажу. Можливо, вам ще пощастить знайти його у винних магазинах та ресторанах. Оксана і Тарас кажуть, що їхній батько вклав душу і серце у справу виноробства. І його присутність відчувається насправді. Ніби гуляєш виноградниками чи блукаєш серед бочок у виноробні й на кожному кроці зустрічаєш його внесок: у цеглині в стіні або у виноградному гроні, що перероджується у вино. Тому і вино, що виробляється тут, має назву: «Татове Вино».